Shuk Sahar ikut jej4k rakan selebriti sertai Tabligh, Peminat D0akan Terus Istiqamah

Umum mengetahui mengena1 kontr0versi rumah tangga yang mel1batkan pelaw4k Shuk Sahar berul4ng kal1 sebelum ini. N4mun, Shuk kini mula berh1jrah ke arah keba1kan dengan mengikut1 dakw4h tabligh sama sepert1 rakan selebrit1 yang lain. Antaranya, Anuar Zain, Aliff Aziz, Saharul Ridzwan, Zul Ariffin, Norman Hakim dan Zahiril Adzim.

Nampaknya pelak0n dan pelawak, Shuk Sahar turut meng1kut jej4k langkah rakan art1s lain dengan mengikuti pr0gram dakw4h bersama jemaah tabligh.

Baru-baru ini, tular fot0 0leh Dakwah Tabligh Malaysia di Instagram, memapark4n beberapa fot0 Shuk turut kelu4r meng1kuti dakwah tabligh.

Menerusi entri tersebut, pihak Dakwah Tabligh Malaysia berhar4p agar 0rang ramai mend0akan Shuk terus istiqamah untuk menuju ke jal4n Allah.

“Shuk Sahar kelu4r ke jalan Allah, d0akan beliau istiqamah dijalan Allah,” tulis pengendal1 akaun berkenaan.

Sementara itu, Shuk juga turut memu4t na1k fot0 sama di Instagram miliknya bersama Maulana Helmi serta berharap dapat berjumpa dengannya lag1 di masa akan datang.

Perk0ngsian Shuk itu mendapat pelbaga1 reaks1 dar1pada rakan art1s dan juga net1zen yang meluahk4n rasa syukur di atas perubah4n baik pelawak tersebut serta mend0akan kekal istiqamah.

Sumber rotikaya

Advertisement

(Visited 15 times, 1 visits today)

Leave a Comment