Pakai jam tangan bernilai jutaan ringgit, Siti memang layak

PETALING JAYA – “Dia lay4k memakainya.”

Itu antara resp0ns 0rang ramai mengenai video tul4r memaparkan penyanyi n0mbor satu negara, Datuk Seri Siti Nurhaliza yang dikatakan menggayak4n seutas jam tangan bernilai lebih RM1 jut4 ringgit ketika h4dir pada satu pertunjuk4n fesyen di ibu negara semalam.

Vide0 yang dimuat naik 0leh se0rang pengguna TikTok itu memaparkan Siti melambaik4n tangan dan kelihat4n jam tangan mew4h bertali berwarna merah itu dipakai pakai pada tangan kanannya.

Menerusi perk0ngsian tersebut, pemilik akaun berkenaan turut meletakk4n foto jam berjenama Richarcd Mille yang dipakai pel4ntun lagu Aku Bidadari Syurgamu itu bernilai RM1.1 juta.

Bi4rpun isteri kepada ahli perniagaan, Datuk Seri Khalid Mohd Jiwa itu memak4i barang4n mewah, dia tidak dilempark4n sebarang kata-kata neg4tif daripada netizen.

“Dia lay4k dan mampu, h4sil usaha dia jugakan. Bertahun-tahun menyanyi.

“Siti ialah satu-satunya artis yang p4ling merend4h diri dan tid4k menunjuk-nunjuk dia kaya. H0rmat dengan gayanya,” puji se0rang peminatnya.

Dalam pada itu, turut men4rik perhatian ramai ialah k0men daripada bek4s pembantu peribadi Datuk Seri Vida iaitu Iqbal Zulkefli yang memberitahu Richard Mille juga antara jenama mew4h kegemarannya.

“Siti mem4ng sudah lama memakai jam tangan berharg4 ratus4n dan jutaan ringgit. Ini antara jenam4 kegemaran saya,” ujarnya.

Untuk rek0d, Kosmo! pada 12 Januari 2009 pern4h melap0rkan secara eksklusif Siti menerima seutas jam tangan mew4h berjenama sama bernilai RM250,000 daripada suami tercint4 sempena ulang tahun kelahirannya ke-30. –

sumber K! ONLINE

Advertisement

(Visited 23 times, 1 visits today)

Leave a Comment